Pianostemmer i Hamar

Få Kristinn Leifsson til å stemme ditt piano i Hamarregionen

Lett å bestille – book selv på nettet. Faste priser med kjøring inkludert.

Bestille pianostemming i Hamar

Fast, enkel pris - kjøring inkludert*

Standardpris
(inkl. kjøring - se kart)

kr. 3.250

Forstemming, hvis trengs
kr. 1.000

*Reiseutgifter innbakt i prisen i tjenesteområdet.

Transformer ditt piano med Leifsson Pianostemming. Hamar er et av Kristinn Leifssons viktigste arbeidsområder, og han er ofte i området. Kristinn har over 20-års erfaring og er en pålitelig tekniker med et rykte for kvalitet og kundetilfredshet.

Fastpriser med innbakt reisekostnad og et brukervennlig bestillingssystem gjør det enkelt å planlegge din time.

Motta påminnelser via SMS og e-post for å sørge for at pianoet ditt alltid er i topp form. La oss bringe pianoet ditt tilbake til sitt fulle potensiale og forbedre din musikalske opplevelse.

Bare finn time på nettet ved å klikke her. Sett inn full adresse og da får du tilbud om dato og tid.

 

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming i USA i 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, og stemte tusenvis av pianoer for enkeltpersoner, konsertsaler og innspillinger. Han har i tillegg en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset. Til tross for det, fortsetter Kristinn å stemme pianoer, da det er noe han brenner for, og fordi det er stor etterspørsel etter pianostemmere i Innlandet, Trøndelag og andre steder i Norge.