Pianostemmer i Ålesund

Få Leifsson Pianostemming til å stemme ditt piano i Ålesund

Jeg planlegger turer til Ålesund 1-2 ganger i året, så book gjerne i god tid!

Bestille pianostemming i Ålesund

Trenger du stemming av piano eller flygel i Ålesund?

Leifsson Pianostemming tilbyr pianostemming, regulering og intoneringstjenester til pianoeiere i Ålesund. Med lang erfaring som pianostemmer, kan du stole på at Kristinn Leifsson vil ta godt vare på ditt instrument og få det til å skinne som aldri før.

Leifsson Pianostemming kommer til Ålesund noen få ganger i året, så det er viktig å bestille på forhånd. Vårt enkle bookingsystem lar deg enkelt velge en tid og dato som passer for deg og ditt instrument.

Vi tar imot alle typer kunder, fra profesjonelle musikere til hobby-spillere og finner den beste løsningen for hver enkelt kunde slik at pianoet fungerer optimalt for dine behov. Vi tilbyr også påminnelser for neste stemming, slik at du alltid vil være på toppen av vedlikeholdet av ditt instrument.

Gi ditt piano eller flygel i Ålesund den beste behandlingen med Leifsson Pianostemming. Bestill en time på nettet ved å klikke her.

 

 

Veldig fornøyd med jobben Kristinn gjør, 2.gang han stemmer vårt piano. Kristinn er hyggelig å ha på besøk og deler også litt om jobben som gjøres... les hele

Kristin
09/11/2023

Effektivt og på avtalt tid

Ola Risheim
09/10/2023

Tusen takk for flott arbeid, Kristinn! Kjempeglad for jobben du gjorde med instrumentene mine! Mange takk!

Ivan Ivantchev
09/09/2023

Rask respons, faglig og hyggelig 🙂

Bjørn Meland
09/09/2023

Kjempefornøyd! Punktlig, god informasjon før, under og etter pianostemmingen og resultatet ble utrolig bra. Anbefales👍🏻

Veronica Breivik
09/06/2023

Meget god informasjon i forkant av besøket. Var ikke i tvil om noe. Mitt piano har ikke vært stemt på noen år. Det fremstår nå med ny vitalitet og det... les hele

Lilian Fresk Fostervold
09/06/2023

Helt fornøyd! Supper bra service til god pris. Takk for at den gamle pianoen min har et nytt liv. Anbefales!!!!

Minh Ha Pham
09/05/2023

Inge Leifsson er en meget dyktig pianostemmer. Han fikk mitt slitte instrument til å få de vakreste toner. Han forklarte alt han gjorde, og hans fine vesen var behagelig å... les hele

Brit Inger Granmo Aune
09/05/2023

Hyggelig og dyktig pianostemmer! Allerede booket neste stemming!

Torfinn Kringlebotn
19/03/2023

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming i USA i 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, og stemte tusenvis av pianoer for enkeltpersoner, konsertsaler og innspillinger. Han har i tillegg en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset. Til tross for det, fortsetter Kristinn å stemme pianoer, da det er noe han brenner for, og fordi det er stor etterspørsel etter pianostemmere i Innlandet, Trøndelag og andre steder i Norge.