Pianostemmer i Kristiansund

Få Leifsson Pianostemming til å stemme ditt piano i Kristiansund

Jeg planlegger turer til Kristiansund bare noen få ganger, så book gjerne i god tid!

Bestille pianostemming i Kristiansund

Få nytt liv i pianoet eller flygelet med Leifsson Pianostemming!

Leifsson Pianostemming tilbyr pianostemming, regulering og intoneringstjenester i Kristiansund. Med lang erfaring som pianostemmer, kan du være trygg på at ditt instrument vil bli tatt godt vare på av Kristinn Leifsson.

Kristinn kommer til byen noen få ganger i året, så det er viktig å bestille i forkant. Ved å bruke vårt enkle bookingsystem kan du enkelt bestille en time til en dato og tid som passer deg.

Leifsson Pianostemming tar imot alle typer kunder, enten du er en profesjonell musiker eller bare spiller for moro skyld. Kristinn vil alltid prøve å finne den beste løsningen for hver kunde og sørge for at instrumentet fungerer optimalt. Han tilbyr også en påminnelse for neste stemming, slik at du alltid vil være på toppen av vedlikeholdet av ditt instrument.

Få nytt liv i ditt piano eller flygel med hjelp fra Leifsson Pianostemming i Kristiansund.

Finn time på nettet ved å klikke her. Sett inn full adresse og da får du tilbud om dato og tid.

 

 

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming i USA i 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, og stemte tusenvis av pianoer for enkeltpersoner, konsertsaler og innspillinger. Han har i tillegg en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset. Til tross for det, fortsetter Kristinn å stemme pianoer, da det er noe han brenner for, og fordi det er stor etterspørsel etter pianostemmere i Innlandet, Trøndelag og andre steder i Norge.