Pianostemmer i Innlandet

Regelmessig pianostemming er avgjørende for å opprettholde lyden og spillbarheten til instrumentet ditt. Over tid vil pianoet gå ut av stemmingen og mekanikken, og hamrene, vil endre seg og gjøre pianoet vanskeligere å spille på. Ved å stemme pianoet regelmessig kan du sikre at det alltid låter bra og fungerer best mulig.

Jeg tilbyr pianostemming i store deler av Innlandet. De aller fleste i de nevnte områdene skal kunne gå inn i systemet og finne en time for sitt piano.

Jeg bor på Tynset, så kunder der, og i Alvdal, Tolga, og Os kan lett få tak i meg. Det samme gjelder Rendalen.

Pianostemmer i blå og rosa skjorte holder en pianostemmenøkkel

Jeg kjører regelmessig sørover langs Riksvei 3 for oppdrag i Hamar, Gjøvik, og Ringsaker så hvis du bor i Stor-Elvdal, Åmot, eller Elverum, er det veldig innafor å ta oppdrag på vei sør- eller nordover igjen. Kunder i Lillehammer, Øyer, Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, og Dovre kan gjerne ta kontakt – da kan jeg planlegge en tur opp Gudbrandsdalen på vei tilbake til Tynset via Folldal.

Ettersom jeg også er åpen for oppdrag i Kongsvinger, så er Våler, Åsnes og Grue kommuner behagelig plassert, og mine tjenester er også tilgjengelige i Sør-Odal og Nord-Odal, i den forbindelse. Siden jeg også stemmer pianoer i Akershus kan oppdrag i Gran, Vestre Toten, Østre Toten, og Søndre Land på vei opp nord igjen.

Jeg gjør det enkelt å bestille time på nett. Faste priser inkluderer standard reisekostnad, så du trenger ikke å bekymre deg for ekstra utgifter.

Jeg kan selvfølgelig ta på meg oppdrag rundt pianostemming i kommuner som ikke er inkludert i denne listen, hvis det bestilles for flere pianoer samtidig. Bare ta kontakt!