Pianostemmer i Innlandet

Din lokale pianostemmer i store deler av Innlandet

Lett å bestille – enkle priser

Hamarregionen – Lillehammerregionen – Gjøvikregionen – Sør-Østerdal – Midt-Gudbrandsdal – Nord-Gudbrandsdal – Fjellregionen

Ledige timer i ditt område

Leifsson Pianostemming tilbyr profesjonell pianostemming i hele Innlandet. Vår erfarne pianostemmer, Kristinn Leifsson, sørger for at pianoet fungerer og høres optimalt ut.

Vi gjør det enkelt å bestille time på nett. Våre faste priser inkluderer standard reisekostnad, så du trenger ikke å bekymre deg for ekstra utgifter.

Bare finn time på nettet ved å klikke her. Sett inn full adresse og da får du tilbud om dato og tid.

Regelmessig pianostemming er avgjørende for å opprettholde lyden og spillbarheten til instrumentet ditt. Over tid vil pianoet gå ut av stemmingen og mekanikken, og hamrene, vil endre seg og gjøre pianoet vanskeligere å spille på. Ved å stemme pianoet regelmessig kan du sikre at det alltid låter bra og fungerer best mulig. 

Vi tilbyr også en påminnelsestjeneste via SMS og e-post for våre kunder og rabatt for de som blir med i vårt årlige program.

Hvis du er i Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Kongsvinger, eller Elverum, eller andre steder i Innlandet, og ønsker at pianoet ditt alltid klinger på sitt beste, kontakt Leifsson Pianostemming i dag og bestill time på nettet.

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming i USA i 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, og stemte tusenvis av pianoer for enkeltpersoner, konsertsaler og innspillinger. Han har i tillegg en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset. Til tross for det, fortsetter Kristinn å stemme pianoer, da det er noe han brenner for, og fordi det er stor etterspørsel etter pianostemmere i Innlandet, Trøndelag og andre steder i Norge.