Pianostemmer i Trondheim

Få Kristinn Leifsson til å stemme ditt piano i Trondheim

Lett å bestille – book selv på nettet. Faste priser med kjøring inkludert.

 

Bestille pianostemming i Trondheim

Fast, enkel pris - kjøring inkludert*

Standardpris
(inkl. kjøring - se kart)

kr. 3.250

Forstemming, hvis trengs
kr. 1.000

*Reiseutgifter innbakt i prisen i tjenesteområdet.

Få nytt liv i pianoet eller flygelet med Leifsson Pianostemming!

Trondheim har nå fått en erfaren pianostemmer på markedet. Med en lang bakgrunn som pianostemmer på Island, og med høyprofilerte kunder som Islands Kunstuniversitet, har Kristinn Leifsson lang og god erfaring som kunder i Trondheim nå kan benytte seg av.

Kristinn lærte å stemme pianoer i USA på 90-tallet, og har siden da blåst nytt liv i utallige instrumenter gjennom sitt arbeid. Hans familie drev en pianobutikk på Island, hvor de solgte et bredt utvalg av nye kvalitetsinstrumenter, fra merker som Steinway, Bösendorfer, Fazioli, Estonia og Seiler, samt Samick og andre populære merker for hjemmebruk

Kristinn betjener et stort område og er i Trondheim med jevnt mellomrom. Du kan enkelt bestille en time gjennom vårt bookingsystem – det er kjempeenkelt. Kristinn grupperer oppdragene sine og tilbyr faste priser innenfor tjenesteområdet (som strekker seg fra Trondheim og langt sør i Innlandet).

Pianostemming, regulering og intonering er hovedtjenestene tilbudt av Leifsson Pianostemming og siden Kristinn har mange fornøyde kunder og gode anmeldelser, kan du være sikker på at du får en pianostemming av høy kvalitet. Hvis du vil, kan du til og med lytte til en CD han stemte for Tríó Reykjavíkur tilbake i 1999, da 20 år gammel.

Kristinn prøver alltid å finne den beste løsningen for hver kunde, fordi behovene varierer. Hvis pianoet ikke har vært stemt på en stund, vil han utføre en forstemming, før han finstemmer det i samme besøk. Eventuelt planlegges siden en stemming noen måneder senere hvis endringen har vært veldig stor. Deretter vil han som regel tilby å planlegge neste stemming om et års tid, for eksempel, og klienten vil da få en påminnelse lang tid i forveien, slik at endringer kan gjøres hvis nødvendig.

Finn time på nettet ved å klikke her. Sett inn full adresse og da får du tilbud om dato og tid.

 

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming i USA i 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, og stemte tusenvis av pianoer for enkeltpersoner, konsertsaler og innspillinger. Han har i tillegg en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset. Til tross for det, fortsetter Kristinn å stemme pianoer, da det er noe han brenner for, og fordi det er stor etterspørsel etter pianostemmere i Innlandet, Trøndelag og andre steder i Norge.