Pianostemmer i Trondheim

Få Kristinn Leifsson til å stemme ditt piano i Trondheim

Lett å bestille – book selv på nettet. Faste priser med kjøring inkludert.

 

Bestille pianostemming i Trondheim

Kom til avtalt tid og gjorde en grundig og god jobb. Anbefales!

Stig Ulvestad
04/05/2024

Godt fornøyd, svært godt arbeid utført på rimelig kort tid.🤗

Liv Olaug Hofstad
29/04/2024

Kristinn fremstår som profesjonell, kunnskapsrik og veldig hyggelig. Vi er kjempe fornøyd med resultatet vi fikk! Anbefales sterkt 😊

Kristoffer Martinsen
17/02/2024

Det var en veldig positiv opplevelse! Vi kan trygt gi vår anbefaling! Problemet vi hadde ble løst på en utmerket måte!

Berit Synnøve Myhre
28/01/2024

Mitt gamle Steinway flygel har fått nytt liv🎼. Meget fornøyd med stemming og justeringer av teknikk og pedal.

Helene Nilsen
21/01/2024

GLITRENDE stemming av mitt PETROF-flygel. Små reparasjoner gjort med meget godt resultat. Anbefales til alle som vil holde sitt tangentinstrument ved like for små og store utøvere. Fin pris og hyggelig proff i heimen.

Marie Helene Getz
14/12/2023

Få nytt liv i pianoet eller flygelet med Leifsson Pianostemming!

Trondheim har nå fått en erfaren pianostemmer på markedet. Med en lang bakgrunn som pianostemmer på Island, og med høyprofilerte kunder som Islands Kunstuniversitet, har Kristinn Leifsson lang og god erfaring som kunder i Trondheim nå kan benytte seg av.

Kristinn lærte å stemme pianoer i USA på 90-tallet, og har siden da blåst nytt liv i utallige instrumenter gjennom sitt arbeid. Hans familie drev en pianobutikk på Island, hvor de solgte et bredt utvalg av nye kvalitetsinstrumenter, fra merker som Steinway, Bösendorfer, Fazioli, Estonia og Seiler, samt Samick og andre populære merker for hjemmebruk

Kristinn betjener et stort område og er i Trondheim med jevnt mellomrom. Du kan enkelt bestille en time gjennom vårt bookingsystem – det er kjempeenkelt. Kristinn grupperer oppdragene sine og tilbyr faste priser innenfor tjenesteområdet (som strekker seg fra Trondheim og langt sør i Innlandet).

Pianostemming, regulering og intonering er hovedtjenestene tilbudt av Leifsson Pianostemming og siden Kristinn har mange fornøyde kunder og gode anmeldelser, kan du være sikker på at du får en pianostemming av høy kvalitet.

Kristinn prøver alltid å finne den beste løsningen for hver kunde, fordi behovene varierer. Hvis pianoet ikke har vært stemt på en stund, vil han utføre en forstemming, før han finstemmer det i samme besøk. Eventuelt planlegges siden en stemming noen måneder senere hvis endringen har vært veldig stor. Deretter vil han som regel tilby å planlegge neste stemming om et års tid, for eksempel, og klienten vil da få en påminnelse lang tid i forveien, slik at endringer kan gjøres hvis nødvendig.

Finn time på nettet ved å klikke her. Sett inn full adresse og da får du tilbud om dato og tid.

 

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming ved Emil Fries Piano Hospital and Training Center i USA i slutten av 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, Hljóðfæraverslun Leifs H. Magnússonar. Der stemte han tusenvis av pianoer for privatkunder, konsertsaler og innspillinger, og jobbet i tillegg som pianotekniker ved Islands Kunstuniversitet. Videre har Kristinn en bachelorgrad i bedriftsøkonomi, og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset, i tillegg til sin veldig aktive virksomhet som pianostemmer.