Pianostemmer i Trøndelag

Lett å bestille - enkle priser

 

Trondheimsregionen – Orkdalsregionen – Gauldalen

Stjørdalen – Namdalen – Fosen – Innherred

Ledige timer i ditt område

Regelmessig stemming er avgjørende for å opprettholde lydkvaliteten og levetiden til pianoet ditt. Leifsson Pianostemming tilbyr profesjonell pianostemming i hele Sør-Trøndelag, og prøver å gjøre prosessen så enkel som mulig for kundene.

Vårt prisstruktur er gjennomsiktig og inkluderer standardreisekostnad. Vi tilbyr også andre tjenester som rengjøring, intonering og regulering, for å sikre at pianoet ditt er i topp stand.

I tillegg til privatkunder, betjener vi også pianoer for kulturskoler og konsertsaler. Vi tilbyr også påminnelser via SMS og e-post, og på slutten av timen kan neste stemming planlegges et år fram i tid, uten forpliktelse selvfølgelig.

Vi tilbyr rabatt for kunder som får pianoene stemt på årsbasis, og erkjenner fordelene med vanlig stemming. Med vår tilgjengelige og profesjonelle service kan du stole på at ditt piano vil være i toppform, uansett hvor du er i Trøndelag.

Bare finn time på nettet ved å klikke her. Sett inn full adresse og da får du tilbud om dato og tid. Hvis du er utenfor tjenesteområdet kan vi avtale det nærmere og planlegge en tur.

 

Kristinn Leifsson

Kristinn Leifsson

Pianostemmer

Kristinn Leifsson lærte pianostemming i USA i 90-tallet og finpusset ferdighetene sine på Island, hvor han jobbet i familiens pianobutikk, og stemte tusenvis av pianoer for enkeltpersoner, konsertsaler og innspillinger. Han har i tillegg en bachelorgrad i bedriftsøkonomi og en mastergrad i informasjonsvitenskap, og jobber for tiden som seniorrådgiver ved Helsearkivet på Tynset. Til tross for det, fortsetter Kristinn å stemme pianoer, da det er noe han brenner for, og fordi det er stor etterspørsel etter pianostemmere i Innlandet, Trøndelag og andre steder i Norge.